Expert in elektrotechniek in Amsterdam

Wij zijn werkzaam als elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam en omgeving. Een elektromonteur van Elektra Volta kan u van dienst zijn met allerhande werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Samenwerking is een van onze speerpunten: ons personeel luistert altijd naar de wensen van de opdrachtgever, maar zorgt tegelijkertijd voor deskundig advies. Wij begeleiden u graag bij het totale proces. Of het nu gaat om een installatie in een kleine woning of in een groot bedrijfspand.

Veilige elektrische installaties

Bij veel elektrotechnisch werk komt enig gevaar kijken. Omdat er met hoge spanningen wordt gewerkt is het aan te raden om een expert in te schakelen. Een professionele elektromonteur kan de werkzaamheden veilig voor u uitvoeren en zorgt er bovendien voor dat de installatie ook in de toekomst veilig blijft functioneren. Bij al ons installatiewerk bent u verzekerd van veilige plaatsing. Wij voldoen aan moderne normen en eisen voor elektromonteurs.

Zonnepanelen plaatsen in Amsterdam

In omgeving Amsterdam schakelt u voor alles omtrent elektrotechniek Elektra Volta in. Wij leveren een scala aan diensten en installaties. Zo plaatsen wij groepenkasten en verlichting, maar we zijn ook gespecialiseerd in zonnepanelen installeren. Elektra Volta is gecertificeerd PV installateur en kan u van aankoop tot plaatsing van dienst zijn met nieuwe zonnepanelen.

Wilt u een installatie laten uitvoeren, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via 020 - 794 19 30 of vul online het contactformulier in!