Groepenkast vervangen in Amsterdam

Voor al het werk aan uw groepenkast schakelt u in Amsterdam Elektra Volta in. Deze schakel binnen uw elektrotechnische installatie is van groot belang: de stroom komt hier binnen en wordt over de woning verdeeld. Een groepenkast moet dus in orde zijn om veilig gebruik te kunnen maken van uw elektra.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervangen van stoppen of het vernieuwen van de gehele groepenkast. De regels voor elektra in huis zijn tegenwoordig een stuk strenger. Wanneer er aanpassingen in de groepenkast worden verricht zult u aan de meest recente maatstaven moeten voldoen. Zo moeten alle groepen verplicht worden beveiligd door een aardlekschakelaar wanneer een groepenkast wordt vervangen, uitgebreid of aangepast. Wij zorgen ervoor dat uw woning in Amsterdam aan alle huidige veiligheidsnormen voldoet. Indien nodig kunnen wij de complete stoppenkast vervangen. Wij voorzien u graag van vakkundig advies over veiligheidseisen en voeren werkzaamheden aan uw groepenkast vakkundig uit.

Uw groepenkast uitbreiden?

De stopcontacten en lichtpunten van uw woning in Amsterdam zijn verdeeld over verschillende groepen. Het aantal groepen in uw groepenkast kan op een gegeven moment niet meer toereikend zijn. Bijvoorbeeld omdat u allerlei extra elektronische apparaten bent gaan gebruiken. In dat geval wilt u wellicht een extra groep aanleggen. Ook zijn verschillende apparaten die veel stroom vragen tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. In sommige gevallen hebben deze een aparte groep of zelfs krachtstroom nodig. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat, quooker, oven of vaatwasser.

Veilig uw groepenkast aanleggen

Heeft u in Amsterdam uitbreiding van uw huidige installatie nodig, of wilt u een groepenkast samenstellen voor een nieuwe woning? Elektra Volta zorgt bij het uitbreiden van uw groepenkast dat alles veilig wordt aangesloten. Wij zullen de nieuwe wordt altijd achter een aardlekschakelaar aansluiten. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel op 020 - 794 19 30.